Har du fødevareallergi? Kontakt os på 46 36 66 86

Handelsbetingelser

Senest opdateret: 30.10.2023

Disse handelsbetingelser udgør den juridiske aftale mellem dig som kunde og Bagels To Eat som sælger. Ved at bruge vores hjemmeside og foretage køb accepterer du at overholde følgende vilkår og betingelser:

Disse vilkår og betingelser gælder ved bestilling online fra:

Bagels To Eat ApS 

Adresse: Hestetorvet 20, 4000 Roskilde

Offentlig telefon: +45 46 36 66 86

CVR: 34715939

(herefter benævnt “Restauranten” eller “Vi” eller “Os”)
Disse vilkår og betingelser gælder for dig som kunde for onlinebestilling (herefter benævnt “dig” eller “brugeren” eller “klienten”)

LÆS VENLIGST DISSE VILKÅR OG BETINGELSER OMHYGGELIGT. HVIS DU IKKE ØNSKER AT VÆRE BUNDET AF DISSE VILKÅR OG BETINGELSER, SKAL DU IKKE FÅ ADGANG TIL OG/ELLER BRUGE ONLINE BESTILLINGEN (herefter kaldet “ONLINE BESTILLINGSAPPLIKATION”). ADGANG OG/ELLER BRUG AF DIG ONLINE BESTILLING SKAL ANSES FOR AT VÆRE DIN ACCEPT AF DISSE VILKÅR OG BETINGELSER.

I henhold til gældende lovbestemmelser kan vi efter vores skøn fra tid til anden ændre eller på anden måde ændre vilkårene og betingelserne for brug. Vi anbefaler, at du omhyggeligt læser vilkårene og betingelserne, hver gang du bestiller online, da de kan påvirke dine rettigheder.

Disse vilkår og betingelser beskriver de generelle vilkår og betingelser for onlinebestilling mellem os og dig og forskellige rettigheder og forpligtelser for parterne.

For overskuelighedens skyld gælder disse vilkår og betingelser (også) i tilfælde af onlinebestilling gennem applikationen (i det følgende benævnt “onlinebestillingsapplikationen” eller “applikationen”; applikationerne er onlinebestillingsapplikationen, der bruges af kunden at afgive sin bestilling på forskellige produkter og/eller tjenester (herefter benævnt “produkterne” og/eller “tjenesterne”).

Onlinebestillingsapplikationen ejes og drives af licensgiveren af licensaftalen vedrørende brugen af applikationen for at bestille online.
Uden at påvirke almenheden af nærværende vilkår og betingelser og for klarhedens skyld skal du også respektere licensaftalen vedrørende brugen af applikationen for at bestille online.

Restauranten skal gøre alt for at sikre, at oplysningerne i forbindelse med onlinebestillingen er nøjagtige og pålidelige. Dette kan dog ikke være ufejlbarligt, og der kan nogle gange opstå fejl. Du bør tage passende skridt til at verificere alle oplysninger i forbindelse med onlinebestillingen, før du bruger den. I det maksimale omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, fraskriver restauranten sig enhver garanti eller repræsentation af enhver art, hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, med hensyn til ethvert forhold, der relaterer sig til onlinebestillingen, herunder uden begrænsning tilgængeligheden af onlinebestillingsapplikationen.

Restauranten kan fra tid til anden revidere oplysningerne i forbindelse med onlinebestillingsapplikationen og/eller -processen og forbeholder sig retten til at foretage sådanne ændringer uden nogen forpligtelse til at underrette tidligere, nuværende eller potentielle kunder. Restauranten kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for indirekte, særlige, tilfældige skader eller følgeskader, der opstår som følge af brugen af oplysningerne heri og/eller i forbindelse med onlinebestillingsprocessen.

Ved at bestille online anerkender og accepterer du, at brugen af onlinebestillingsapplikationen og/eller -processerne er på egen risiko og i det maksimale omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, under ingen omstændigheder skal vi være ansvarlige for direkte, indirekte, tilfældige , særlige skader, følgeskader, tab, omkostninger eller udgifter eller for tab af fortjeneste, der er et resultat af brugen af eller manglende evne til at bruge denne onlinebestilling og/eller enhver applikation og/eller materiale på ethvert websted, der er linket til dette online bestillingsapplikation (herunder, men ikke begrænset til, virus eller andre fejl eller defekter eller fejl i computertransmissioner eller netværkskommunikation), selvom vi er blevet informeret om muligheden for sådan skade. Derudover kan vi ikke påtage os noget ansvar i forbindelse med ændringer foretaget af indholdet af onlinebestillingsapplikationen og/eller processen af uautoriserede tredjeparter. Alle udtrykkelige eller underforståede garantier eller repræsentationer er udelukket i det maksimale tilladte omfang i henhold til gældende lov.

Onlinebestillingsapplikationen og/eller -processen kan omfatte indhold, information eller links til tredjeparter eller tredjepartswebsteder. Restauranten er ikke ansvarlig for indholdet af sådanne websteder eller hverken for indholdet af nogen tredjeparts annoncering eller sponsorering eller for overholdelse af sådanne med nogen regler. Linkene kan tilgås på brugerens egen risiko, og restauranten giver ingen erklæringer eller garantier om indholdet, fuldstændigheden eller nøjagtigheden af disse links eller webstederne, der er hyperlinket til denne online-bestillingsapplikation. Du accepterer at holde og fritage Restauranten for ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af din brug af oplysninger fra en tredjepart eller din brug af en tredjeparts hjemmeside.

Medmindre andet udtrykkeligt er nævnt, er alle oplysninger i forbindelse med onlinebestillingsapplikationen (herunder uden begrænsning billeder, knapper og tekst) ejendom og/eller tilgængelig med

1. Bestilling og Betaling:

Du kan placere en ordre på vores hjemmeside, og betalingen foretages når afhentning er foretaget.
Alle priser er i DKK, og eventuelle skatter og afgifter er inkluderet i prisen.

2. Levering:

Vi tilbyder ikke levering.

3. Afhentning:

Hvis du vælger at afhente din ordre, skal du følge vores anvisninger for afhentning og sørge for at hente din ordre til den angivne tid.

4. Annullering og fortrydelsesret

Der er ikke mulighed for at annullere en ordre. Der er ingen fortrydelsesret på bestilling af mad, da alle køb er bestillingskøb og derfor ikke omfattet af købelovens bestemmelser om fortrydelsesret.

5. Kvalitet og Tilfredshed:

Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet og en fremragende kundeoplevelse. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din ordre.

6. Fortrolighed:

Vi beskytter dine personlige oplysninger og følger gældende databeskyttelseslove. Læs vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger.

7. Ændringer i Betingelser:

Vi forbeholder os ret til at ændre disse handelsbetingelser med eller uden varsel. Det er dit ansvar at gennemgå betingelserne regelmæssigt.

8. Kontakt Os:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores handelsbetingelser eller din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice på +45 46 36 66 86.
Ved at foretage et køb hos Bagels To Eat bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse handelsbetingelser.

Adresse: Hestetorvet 20, 4000 Roskilde
Telefonnummer: +45 46 36 66 86
E-mail: info@bagelstoeat.dk

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig!

Scroll to Top